Pliki do pobrania – zespół ds. bezpieczeństwa żywności pochodzenia zwierzęcego.

Zapoznaj się z „Kartą Usług” w kolumnie lewej i pobierz odpowiedni załącznik z kolumny prawej.

Karty i załączniki przygotowane są w formacie MS Worda – DOC i DOCX

 

H1_Uzyskanie zatwierdzenia podmiotu prowadzącego działalność nadzorowaną H1_Wniosek o zatwierdzenie zakładu
H2_Wpisanie zakładu do rejestru podmiotów  H2_Wniosek o rejestrację zakładu
H3_Wpisanie fermy niosek jaj konsumpcyjnych do rejestru podmiotów  H3_Wniosek o rejestrację fermy drobiu jaj konsumpcyjnych
H4_Rejestracja rolniczego handlu detalicznego H4_Wniosek o rejestrację RHD
H5_Uzyskanie zatwierdzenia projektu technologicznego. H5_Wniosek o zatwierdzenie projektu technologicznego
H6_Powiadomienie o zamiarze przeprowadzenia uboju zwierzęcia gospodarskiego H6_Informacja o zamiarze przeprowadzenia uboju świń w celu produkcji mięsa
H6_Powiadomienie o zamiarze przeprowadzenia uboju bydła, owiec, kóz.
H7_Zlecenie badania pozyskanego mięsa na użytek własny w kierunku włośni H7 Zlecenie na wykonanie badania pozyskanego mięsa na użytek własny w kierunku włośni

 

 

 ——————
Metadane:
Dodano w dniu: 9 listopada 2023 przez: Grzegorz Kowalik
Zmodyfikowany 9 stycznia 2024 przez Grzegorz Kowalik

Skip to content